Auto onderhoud in regio Waalwijk

Wil jij jouw auto langsbrengen voor onderhoud bij een expert in regio Waalwijk en Oosterhout, reken je op de uitstekende en uitgebreide service van Superpole. Hoewel we ons specialiseren in apk en onderhoud voor motoren, kun je ook met je auto bij ons bedrijf nabij Oosterhout en Waalwijk terecht, voor zowel een grote als kleine keuring. Wij zijn een klein, maar uiterst enthousiast bedrijf met een passie voor motorvoertuigen. We ontvangen je graag in onze garage te Waspik.

Geniet langer van jouw auto en kom langs voor onderhoud

Als je in Waalwijk of Oosterhout woont, wil je voor de apk of het onderhoud van je auto natuurlijk wel beroep doen op een expert in de buurt. Daarom staat ons enthousiaste team voor je klaar. Wij verzorgen graag het onderhoud én de keuring van je auto. We ontvangen je steeds met een lekkere kop koffie en de typische Zuid-Nederlandse gezelligheid. Bovendien weten we als geen ander hoe belangrijk regelmatig onderhoud is. Bij ons kun je daarom altijd rekenen op een nauwkeurige werkwijze en een correct resultaat. Van het vervangen van de motorolie en bijhorende filter tot het controleren van de stuurinrichting; we gaan altijd grondig te werk.

Ontdek onze uitgebreide service

Naast het uitvoeren van auto-onderhoud, kun je bij ons voor nog meer diensten terecht. Wil je bijvoorbeeld een trekhaak laten monteren? Of een nieuwe uitlaat laten installeren? Dan ben je van harte welkom! We maken uitlaten op maat, plaatsen ze direct of leveren ze bij jou op locatie. Dit is slechts een onderdeel van onze uitgebreide service. Wil je meer weten of meteen een afspraak maken voor auto-onderhoud? Neem dan nu contact met ons op.

Een auto onderhoud nodig? Kom bij ons langs!

+ 31 (0)416 363365

Superpole BV