Trekhaak Montage

Voor de montage van een trekhaak, reken je op onze experts. Bij ons laat je een trekhaak naar keuze deskundig en veilig monteren door ons team van enthousiaste specialisten. Voor bijna elk automerk en type is een trekhaak in meerdere varianten te vinden. Kies bijvoorbeeld voor de montage van een vaste of een afneembare trekhaak, een flenskogel of een wegdraaibare trekhaak. Bij Superpole beschikken we over jarenlange ervaring met het monteren van trekhaken. Uiteraard volgens alle geldende wettelijke voorschriften, waardoor je na montage altijd veilig weer de weg op gaat. Ook het laten monteren van een elders gekochte trekhaak is mogelijk.

Benieuwd wat we voor u auto kunnen doen? Kom bij ons langs!

Kies voor de montage van een trekhaak voor een scherpe prijs

Superpole verzorgd de montage van trekhaken voor een scherpe prijs. Voor onze medewerkers is het monteren van een trekhaak een service die ze zonder moeite uitvoeren. Daarbij wordt zowel de veiligheid als het gebruiksgemak altijd in het oog gehouden. Voor een deugdelijke bevestiging, maar ook voor het aansluiten van de bedrading voor verlichting en apparaten in een caravan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je bij de keuze voor een 7- of 13-polige stekker. We monteren zowel de trekhaak als de bijbehorende elektrische bekabeling volgens instructie en voorschriften van de fabrikant van je auto en de trekhaak.

Voor alle soorten trekhaken ben je bij ons welkom

Maak gerust een afspraak en laat onze medewerkers je trekhaak professioneel monteren. Wil je een trekhaak die de lijn van je auto intact laat? Kies dan voor een afneembare of wegdraaibare trekhaak. Heb je al een trekhaak gemonteerd en ondervind je problemen met de verlichting of andere storingen of klachten? We helpen je graag het probleem op te lossen. Ook voor onderhoud, bandenmontage en meer kun je bij ons terecht. Kom gerust op vrijdag of zaterdag bij ons langs en informeer naar de mogelijkheden. Wil je liever eerst mailen of bellen? Vul het contactformulier in of bel ons op +31 (0)416 363365.

+ 31 (0)416 363365