Montage van een trekhaak in Noord-Brabant

Voor de montage van een trekhaak, reken je op onze experts in onze werkplaats in Waspik, in Noord-Brabant. Bij ons laat je een trekhaak naar keuze deskundig en veilig monteren door ons team van enthousiaste specialisten. Voor bijna elk automerk en type is een trekhaak in meerdere varianten te vinden. Kies bijvoorbeeld voor de montage van een vaste of een afneembare trekhaak, een flenskogel of een wegdraaibare trekhaak. Bij Superpole beschikken we over jarenlange ervaring met het monteren van trekhaken. Uiteraard volgens alle geldende wettelijke voorschriften, waardoor je na montage altijd veilig weer de weg op gaat. Ook het laten monteren van een elders in Noord-Brabant gekochte trekhaak is mogelijk.

 

Benieuwd wat we voor u auto kunnen doen? Kom bij ons langs!

Kies voor de montage van een trekhaak voor een scherpe prijs

Superpole verzorgt in Waspik de montage van trekhaken voor een scherpe prijs. Voor onze medewerkers is het monteren van een trekhaak service die ze zonder moeite uitvoeren. Daarbij wordt zowel de veiligheid als het gebruiksgemak altijd in het oog gehouden. Voor een deugdelijke bevestiging, maar ook voor het aansluiten van de bedrading voor verlichting en apparaten in een caravan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je bij de keuze voor een 7- of 13-polige stekker. We monteren zowel de trekhaak als de bijbehorende elektrische bekabeling voor de motor volgens instructie en voorschriften van de fabrikant van je auto en de trekhaak die je bij ons in Noord-Brabant gekocht hebt.

Maak een afspraak en kom langs in Waspik

Maak gerust een afspraak en kies voor een professionele montage van je trekhaak door onze medewerkers in Noord-Brabant. Wil je een trekhaak die de lijn van je auto intact laat? Kies dan voor een afneembare of wegdraaibare trekhaak. Heb je al een trekhaak gemonteerd en ondervind je problemen met de verlichting of andere storingen of klachten? We helpen je graag het probleem op te lossen. Naast de montage van een trekhaak kun je bij ons ook terecht voor onder andere auto-uitlaten en banden voor zowel motoren als auto’s. Kom gerust op vrijdag of zaterdag bij ons langs en informeer naar de mogelijkheden. Wil je liever eerst mailen of bellen? Vul het contactformulier in of bel ons op +31 (0)416 363365.

+ 31 (0)416 363365

Superpole BV