Kies voor een uitlaat op maat in Noord-Brabant

Triumph Tiger 1050

Hexagonaal titanium demper

Triumph Rocket III

Rond Geanodiseerd Aluminium

Suzuki Bandit 650

Rond Poppy Paars

Triumph Explorer 1200

Hexagonaal Titanium

Kawasaki zx10-r

Hexagonaal Titanium

Yamaha Virago

RVS Conisch Geborsteld

BMW 1200 GS

Hexagonaal Titanium

Kawasaki Z1000

Hexagonaal Carbon

Suzuki SV 1000

Hexagonaal Conisch Carbon

Een uitlaat op maat van een specialist in bijvoorbeeld Noord-Brabant, is voor een groot deel bepalend voor het geluid en de uitstraling van je motor. Een goede custom uitlaat op je motor van Superpole, dé specialist in Noord-Brabant, betekent vaak een echte upgrade waar je lang plezier van hebt. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en leveren van uitlaten en dempers. We produceren zelfs een custom uitlaat voor je motor zodat deze volledig op maat is en voldoet aan al je eisen. Ook voor een op maat gemaakte motoruitlaat van gerenommeerde merken, zoals Arrow en Akrapovic ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je jouw motoruitlaat namelijk precies op maat laten maken.

Geef je motor een upgrade met een uitlaat op maat

Een motoruitlaat van Akrapovic, Arrow of ons eigen merk is een echte upgrade voor je motor. Dat geldt zeker als je een uitlaat op maat laat maken door een expert. Hierbij maakt het niet uit of je kiest voor het laten maken van een motoruitlaat op maat of een standaard uitlaat uit ons assortiment. Je geniet na montage direct van een hoger vermogen en een dieper geluid. De vorm en uitstraling van een titanium, carbon of rvs-demper geven je motor bovendien een strakke uitstraling. Bij Superpole werkt een klein en enthousiast team met hart voor motoren en de motorcross. Motorclubs zijn bovendien altijd welkom voor een rondleiding. We laten graag zien hoe je een uitlaat op maat kunt laten maken en hoe bijvoorbeeld dempers door ons geleverd en geproduceerd worden. Ook je custom uitlaat op maat wordt door ons geproduceerd voor op jouw motor. Daarnaast ben je ook altijd welkom voor een auto-onderhoudsbeurt.

Vraag meer informatie aan over een custom uitlaat

We zoeken graag naar een passende custom uitlaat, helemaal op maat voor jouw motor. Zoek je vooral een beter geluid of zijn de motorprestaties erg belangrijk? We houden rekening met je wensen. Bij ons zal je dan ook de beste motoruitlaat vinden, hetzij op maat of uit ons standaard aanbod, zodat je snel de wegen weer kunt verkennen. Bij ons ben je ook van harte welkom voor het laten uitvoeren van een motoronderhoudsbeurt. Maar ook voor het monteren van een trekhaak en het installeren van accessoires en communicatiemiddelen. Wil je direct een afspraak maken of meer informatie ontvangen? Vul het contactformulier of bel ons via +31 (0)416 363365. Wij vertellen u dan graag alles over de mogelijkheden van het laten maken van een uitlaat op maat.

+ 31 (0)416 363365

Superpole BV